Bogholder og bogføring, opsætning af regnskabssystem

Vores bogholder hjælper dig med din bogføring og med at registrere de fysiske bilag i dit selskabs eller din enkeltmandsvirksomheds regnskab. Denne hjælp til regnskab og bogføring er også et godt sted at starte for virksomheder med manuelt bogholderi.
Din virksomheds regnskab opsættes i et e-conomic system som del af aftalen. Kræver ingen licens.

Manuel bogføring kr. 470/pr. time.

Løbende hjælp til bogføring. Vi opsætter din bogføring, så den kører effektivt, herunder afstemmer vi banken og opsætter betalinger for dig. Du kan sende os dine kvitteringer på e-mail eller scanne med mobilen.
Dette er en effektiv og løbende hjælp til regnskab og bogføring. Du får en fast pris pr. måned.
Bilag kan lovligt opbevares digitalt, ingen papirer.

Læs om opsætning af regnskabssystem nedenfor.

Bogholder pris

BETALINGSTYPE

PRIS I DKK + MOMS

Manuel bogføring*

Pr. time

470,00

Bogføring - lille* **

Pr. kvartal

2.000,00

Bogføring - mellem*

Pr. måned

Konkret tilbud udarbejdes

Bogføring - stor*

Pr. måned

Konkret tilbud udarbejdes

*Priserne er eksklusiv moms og diverse licenser. Alle priser er vejledende og pr. forretning/afdeling. 

**Grundpris. 

Vi opsætter dit regnskabssystem

Vores bogholder bruger et regnskabsprogram til online bogføring i din virksomhed. Udover at bruge dit online bogførings/regnskabsprogram til bogføring kan du også bruge det samme regnskabsprogram til at fakturere dine kunder. Et regnskabssystem skal opsættes korrekt for, at du kan få gavn af de mange regnskabsfunktioner, som kan lette din administration.

Lad os hjælpe dig med at opsætte dit regnskabssystem, så det fungerer bedst muligt og bogfører korrekt og møder netop dine behov uanset om det drejer sig om en enkeltmandsvirksomheds regnskab eller et større regnskab. Regnskabssystemer som eksempelvis e-conomic, Dinero og Billy tilbyder online har rigtig mange funktioner, som kan lette hverdagen i bogholderiet. Et regnskabssystem koster en månedlig licens. Banker tilbyder også den digitale udveksling af kontobevægelser og automatiske indlæsning i bogholderiet. Hos os anvender vi primært e-comomic

BETALINGSTYPE

PRIS I DKK + MOMS

Opsætning én gang af regnskabssystem til bogholderi. Vi gennemgår dine behov, som bestemmer, hvordan vi opsætter systemet*

Fast pris

4.495,00

*Priserne er eksklusiv moms og licenser. Alle priser er vejledende og pr. afdeling/forretning. 

OUTSOURCE DIT BOGHOLDERI – SPAR TID OG PENGE.

Leder du efter en billig bogholder? I Stedet for at ansætte en bogholder, så overvej at outsource dit bogholderi. Ved outsourcing af bogføring betaler du nemlig kun for den service, du har brug for – og du får frigivet tid til at arbejde med det, der skaber værdi i din forretning.

Som kunde hos TimeVision er du altid garanteret assistance fra en professionel og erfaren bogholder. Vores bogholdere har internt i vores organisation et stort bagland af eksperter inden for revision og økonomisk rådgivning, som også du til enhver tid kan trække på.

Vi er sparringspartnere for flere end 3000 danske virksomheder. Kontakt os for et gratis møde, og lad os tage en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vil du vide mere?