Kompetent Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning til selskaber i forbindelse med forhandlinger, budgetter, køb af anlægsaktiver, krisehåndtering, konkurs eller rekonstruktion

TimeVision er som revisor og økonomisk rådgiver garant for kvalitet og er anerkendt af branchen. Vi hjælper selskaber af alle typer, store som små. Vi er kompetente sparringspartnere ved forhandlinger og køb af anlægsaktiver. Måske står dit selskab foran økonomiske udfordringer som en konkurs eller en rekonstruktion. Få kompetente økonomiske rådgivere med om bord, så hjælper vi til at identificere den bedste løsning og korrekt håndtering.Vi er kendt for at levere høj service og de bedste ydelser til dig.

Du kan vælge at kontakte os, når behovet opstår. Men du kan også booke os til et gratis møde nu. Så kan vi skitsere de udfordringer, som du står overfor. Vi holder et gratis møde med dig. Her ser vi i fællesskab på dit selskabs behov og de opgaver, som vi kan være behjælpelige med. Vi giver fast tilbud på de løsninger, som vi i fællesskab identificerer.

Vil du vide mere?