Omdannelse af enkeltmandsvirksomhed og
personligt ejet virksomhed

Mange selvstændigt erhvervsdrivende starter deres første aktiviteter i en enkeltmandsvirksomhed eller personligt ejet  virksomhed og har dermed selv den personlige økonomiske risiko. Når virksomheden er kommet i drift, og der begynder at komme indtægter, eller der skal udvides, vælger mange at omlægge/omdanne en enkeltmandsvirksomhed eller personligt ejet virksomhed til en selvstændig juridisk enhed i form af et selskab, som er et ApS eller A/S. Den økonomiske risiko overgår således til selve selskabet og selskabets formue. Derved begrænses den økonomiske risiko til selve selskabet. En omdannelse kan også få en række skattemæssige fordele for dig. Du kan læse mere om de forskellige virksomhedstyper hos Erhvervsstyrelsen.

Når du vælger os som din revisor og er kunde hos TimeGruppen, stifter vi gratis dit nye selskab. Måske skal du omlægge til en holdingstruktur, hvilket vi også gratis hjælper dig med. Se mere under stiftelse af selskab og holdingselskab.

Selve omdannelsen koster fra mellem kr. 8.000 – 20.000 alt efter omfanget af dine aktiviteter. I forbindelse med omdannelsen skal vi udarbejde en række erklæringer og afgive reelle vurderinger af selskabets værdi og aktiver. Vi giver dig en fast pris. 

Priser for omdannelse af enkeltmandsvirksomhed og Personligt ejet virksomhed

BETALINGSTYPE

PRIS I DKK + MOMS

Prisen på omdannelse til selskab(er) er afhængig af størrelse af aktiviteter, som skal omdannes. Hold et gratis møde, hvor vi gennemgår omfanget, og du får en fast pris.

Fast pris

8.000,00 - 20.000,00

Vil du vide mere?