Regnskab, momsregnskab og årsregnskab

Få hjælp til regnskab, momsregnskab og årsregnskab til en fast månedlig pris af en godkendt revisor hos TimeVision. Undgå overraskelser, når du skal aflevere årsopgørelse eller lave momsregnskab. Få en godkendt revisor til at hjælpe dig med dit regnskab, så du kan komme det årlige skatteregnskab og dit kvartalsregnskab eller den kvartalsmæssige momsindberetning i forkøbet.

Når du er velforberedt og lever op til kravene i årsregnskabsloven, får du ro i sindet, uanset om det drejer sig om årsregnskab i en enkeltmandsvirksomhed eller i et stort selskab. Du kan fokusere al din opmærksomhed på udviklingen af din forretning og levere en god årsrapport. Det er et vigtigt skridt på vejen til en sund økonomi i dit selskab. 

Beslutningen om at få en revisor tilknyttet dit selskab, der kan hjælpe med regnskab, momsregnskab og årsregnskab, er ikke kun en fornuftig beslutning, det er en beslutning, der fører til succes. Det ved vi, fordi vores revisionsfirma har hjulpet hundredvis af virksomheder som dit på vejen til succes.

Pris for hjælp til regnskab, momsregnskab og årsregnskab

Hvad koster en revisor til regnskab? Prisen afhænger af omfanget af dine aktiviteter. Har du en enkeltmandsvirksomhed eller et større selskab? Det afgør nemlig størrelsen på virksomhedens årsregnskab. Uanset opgavens størrelse går vi op i at levere høj kvalitet til rimelige og gennemskuelige priser, det er billig revision. Nedenfor kan du se vores oversigt over, hvad du skal investere for at få styr på dit regnskab.

BETALINGSTYPE

PRIS I DKK + MOMS

Lille regnskab* inkl. løbende regnskab, momsregnskab og årsregnskab

Pr. måned

2495,00

Mellemstørrelse regnskab* inkl. løbende regnskab, momsregnskab og årsregnskab

Pr. måned

3495,00

Stort regnskab* inkl. løbende regnskab, momsregnskab og årsregnskab

Pr. måned

4495,00

*Priserne er eksklusiv moms.

*Hvor der indgår flere afdelinger og forretninger, er prisen pr. forretning/afdeling

Vil du vide mere?