Stiftelse af selskab og holdingselskab

Det er vigtigt, at du fra start driver dit selskab i de korrekte juridiske rammer. Mange iværksættere og partnerskaber starter med et selvstændigt juridisk selskab, som kan være et ApS eller et A/S. Når dit selskab er etableret, er ansvaret og risikoen for aktiviteterne begrænset til selskabets formue og ikke dig personligt. Der er også skattemæssige fordele ved at etablere et selskab. 

Du kan også læse mere om omdannelse af enkeltmandsvirksomhed og personligt ejet virksomhed til selskab her. Erhvervsstyrelsen har skrevet om de forskellige virksomhedstyper her. Afhængigt af aktiviteterne kan det være en god ide at etablere en holdingstruktur omkring aktiviteterne. Det vil sige, at du placerer de forskellige aktiviteter i forskellige selskaber. Dette isolerer risikoen ved en aktivitet til et selskab. Driften er isoleret fra holdingselskabet, hvor det løbende overskud samles.

Når du er kunde hos TimeVision, stifter vi gratis dine selskaber og etablerer også holdingstrukturen for dig. 

Giv os et ring så taler vi om mulighederne, eller kom forbi til en kop kaffe og et helt uforpligtende møde – det er ganske gratis. 

Pris for stiftelse af selskab

BETALINGSTYPE

PRIS I DKK + MOMS

Stiftelse af ApS eller holdingselskaber (flere ApS)

Fast pris (for kunder)

0,00

Stiftelse af ApS eller holdingselskaber (flere ApS)

Du er ikke kunde

4.000,00